Nytt hemma - Northmans.se

I samarbete med http://northmans.se inlägget innehåller affiliatelänkar.

Igår fick jag hem ett väldigt efterlängtat paket från northmans.se!

Jag har länge velat ha en eos fjäderlampa i färgen grå och nu äntligen sitter den i min hall! Helt perfekt, jag älskar den! Den hittar ni HÄR <-

Och den andra saken i paket var en vas från kähler som jag känner kommer passa in så snyggt nu när vi snart går mot hösten. Vasen är deras mellan storlek och i färgen steel blue. Den kan du hitta HÄR <-

Som ni ser är detta inlägget sponsrat av northmans.se och jag är verkligen så glad att få möjligheten att samarbeta med ett företag som faktiskt gör skillnad!

En sak jag såg på deras hemsida är denna lilla textsnutten grundaren Mirja har skrivit:

"Vi är alla en del av samma värld och vi måste förenas och hjälpa varandra till att hitta de vägar som gör saker och ting lite bättre. Man kan inte rädda hela världen själv. Men alla kan göra någonting. Och gemensamt kan vi ge så många fler människor chansen till en hoppfull framtid."

Det är så härligt att veta att det finns så goda människor i världen! Och jag vill självklart göra allt jag kan för att hjälpa sprida budskapet.

Handla inredning med omtanke!

Varje gång du handlar så går 5% till välgörenhet och utvecklingsprojekt som exempelvis till Ssenyange. Detta är den skola och barnhem i Uganda som grundaren Mirja bodde på förra sommaren under sex veckor, som tar sig an föräldralösa barn och ger dem chansen till en ljusare framtid.

Man kan även i kassan välja vad man vill pengarna ska gå om det är något man brinner lite extra för.

Mina produkter var värda 1000kr och då går alltså 50kr till välgörenhet detta kan tex vara 1 helt års betalning för sjukvård på vårdcentral för ett barn på CCY Tanzania. Det finns även möjlighet att ge valfritt belopp till en av organisationerna i kassan om man vill.

Du kan läsa mer om var pengarna kan gå till här-> https://northmans.se/info/val-av-organisationer-northmans/


Northmans har välkänd design som den ikoniska träapan från Kay Bojesen, fjäderlampan Eos från VITA, vasen Omaggio från Kähler, det vackra porslinet Nordic Sand och Nordic Sea från Broste Copenhagen och mycket mer från varumärken som House Doctor, Bloomingville, Himla, Majas Cottage, Washologi och många fler.


Titta så fluffig och snygg den är 😍 Lika fin tänd som släckt!

Gillar

Kommentarer

Interiorforjoy
Interiorforjoy,
Ja den är så fin! Grattis 💗💗
nouw.com/interiorforjoy