Ny matta - Tanger

Vi har länge haft en alldeles för liten matta i vardagsrummet helt emot inredningens alla regler jag vet! Valet har varit svårt,rätt färg, storlek och stil.

Jag ville ha något neutralt i mönster och i färg så en kallare nyans fick det bli, det passar ihop med vårat hem som vi gärna håller kallt då solen lyser in mycket och gör allt gult med sina strålar.

Tips! Har ni ett rum där solen lyser in mestadels av dagen ta en titt på hur era väggar ser ut. Om du inte är nöjd med den varma känslan måla väggen i kallare nyans. Det neutraliserar de gula (varmt) när man tillsätter mer blå (Kallt) i färgen på väggen. Gillar du den varma färgen så är det ju bara en bonus med vårens varma strålar!

Vi föll tillslut för grupptrycket och beställde en Tanger matta i 200x290 cm i färgen grå/vit. En snygg klassisk matta som kommer kunna hänga med ett tag. Det ljusa passar fint till våren men passar lika fint i mysiga hösten med sin lite längre tjocka lugg.

Som sagt nu är den beställd och vi får se om den passar annars får den åka tillbaka igen precis som alla andra mattor vi prövat, vilken process... hoppas hoppas hoppas! Fick förresten 50% rabatt då min man blev ny medlem, så det var ju verkligen ett plus!

Nu fattas bara en lampa över soffbordet som vi har letat efter i tre år! Tror jag funnit den perfekta på Mio nu!


Bildcreed: ellos.se
Gillar

Kommentarer

JohannasCollection
JohannasCollection,
så fint du verkar ha det!
nouw.com/johannascollection