Hitta din egen inredningsstil

Idag ska det bli tulpanshopping och jag vill ha tre olika färger i en bukett. Sen ska jag nog flytta runt lite saker här i vardagsrummet för att få lite förändring innan den nya veckan drar igång!

Ett av mina finaste inredningsdetaljer är vårat marmorbord som jag fullkomligt älskar! Låt bara saker ni älskar synas i eran inredning så kommer det se helt fantastiskt ut, oroa er inte för att ni inte vet eran egen inredningsstil allt kommer falla på plats bara ni är kräsna med era inköp.

Spontanshoppa inget ni inte älskar och är du tveksam då vill du inte ha det tillräckligt. Flytta hellre runt saker från rum till rum för att skapa förnyelse det är enkelt och det är gratis.

Prova på DIY projekt det är alltid roligt med egengjorda saker i inredningen det ger karaktär och ger dig något helt unikt. Använd din kreativitet! I början kanske inte allt blir som du tänkt dig men övning ger faktiskt färdighet.


Samla inspiration på Pinterest,bloggar,böcker och Instagram men gör det till ditt eget. Du behöver inte sätta en etikett på stilen i ditt hem, stilen du har är din. Du kan blanda modernt,glamoröst och rustikt samtidigt om det är det du vill. Jämför dig inte med andra och tro inte att inredning behöver vara dyrt för att vara fint.

Min inredningsstil är ljus,harmonisk och full av saker jag älskar. Ingen etikett inget namn utan bara MIN.

Gillar

Kommentarer

MickaelaBrolin
MickaelaBrolin,
Gud vad fint !!♡
Hemmahosfalk
Hemmahosfalk,
Tack va glad jag blir 😊❤️
nouw.com/hemmahosfalk
emmel
emmel,
Så fint 😊
nouw.com/emmel