Emma Stylar - Ikeas bestå förvaringsbänk

I samarbete med Desenio

Idag tänkte jag visa hur jag tänker när jag ska styla ovanpå en bänk/sideboard/byrå.

Vi börjar helt från början med en helt tom fövaringskombination från Ikea i serien Bestå. Denna möbeln är en riktig sak slukare, helt fanatiskt om man har mycket prylar vilket vi som älskar inredning ofta har!

Vi börjar med konsten och en riktlinje jag brukar gå efter är att om man delar upp i detta fallet bänken i tre delar så ska tavlorna/tavlan ta upp minst 2/3 av ytan. Det blir liksom en fin balans då. Dessa ramarna och alla posters kommer från Desenio.se. (Har en fin rabattkod till er allra längst ner i inlägget! )

Jag gillar att jobba med olikahöjder och storlekar, ni ser här att jag ställer allt lite i lager vilket jag tycker gör det lite mer intressant att titta på. Här har jag också lagt till lite böcker som alltså är steg nummer två. Jag slänger alltid in lite böcker i mixen dom är ju superfina så varför inte?

Nästa steg är att placera ut ljusstakar och lyktor på ett snyggt sätt, jag jobbar fortfarande mycket med olika höjder nu.

Det absolut viktigaste är ju växterna! Se skillnaden mellan bilden ovan och denna! Det knöt verkligen ihop allting. En lampa är alltid bra att slänga in ni vet väl att ett rum ska ha minst fem lampor inklusive andra ljuspunkter som ljuslyktor mm för att kännas harmoniskt? Detta sista stadiet är bara att försöka balansera upp allt så det ser harmoniskt ut. Lägg till ta bort och byt plats tills du själv är nöjd. Brukar också rekommendera att man slänger in något personligt i mixen men jag tyckte dessa posters speglar mig ganska bra själva.

Just nu kan jag erbjuda mina följare en riktigt fin rabattkod på just posters! Koden "EMMALINNEA" ger 25% rabatt hos Desenio mellan 11-14 Augusti. (gäller ej handpicked/ramar)

Fina ramar hittar du här -> https://desenio.se/sv/artiklar/tavelramar/index.html

Deras snygga posters hittar du här -> https://desenio.se/sv/artiklar/prints-posters/index.html

Gillar

Kommentarer

VeronicaAlevik
VeronicaAlevik,
Vilken härlig och enkel styling 👏🏻 Jätte snyggt verkligen!!
nouw.com/veronicaalevik
Jennifer Tellander ,
Hej! Jag älskar hur du inreder hemma hos er💜 kommer du att äta middag med släkten på söndag? Det ska jag💜 älskar dig💜💜💜💜
Google Chrome