Budgetrenovering - Tvätt/duschrum

I samarbete med Paxlux.se

Nu äntligen får jag visa er det färdiga resultatet av våran budgetrenovering av dusch & tvättrummet! Men först kikar vi på före bilderna!

Ja, här har vi det. Det var verkligen inte särskilt vackert här inne förut med den blå våtrummsmattan och buketterna på duschväggen... Rummet har använts övervägande till att tvätta och att torka tvätt. Som ni ser har de inte fått någon kärlek av oss alls.
Till golvet använde vi paxlux dekorplast Betong från FIXPIX den hittar ni HÄR

Vi har som ni såg en duschkabin i detta rummet och vatten kommer inte i direktkontakt med golvet och dekorplasten. Om detta är något för er och era badrum kan paxlux trevliga kundtjänst hjälpa er med i deras chatt! Snabba svar och väldigt hjälpsam personal!

Men har ni en gästtoalett eller ett badrum med kabin så borde det inte vara några större problem. Men fråga i kundtjänst för säkerhets skull.

Att placera ut dekorplasten var inte alls svårt och plasten kan lätt flyttas på plats om man sprayar med vatten och diskmedel på underlaget före och sedan pressar ut bubblorna och vätskan med en skrapa.

Det kan dock vara lite trixigt runt toalettstol och rör men med hjälp av lite värme från en hårfön löste sig det också väldigt fint!

Nu till resultatet!

Som ni ser blev det väldigt mycket ljusare och fräschare här inne! En lite mer mordern känsla precis som vi var ute efter.

Visserligen fick några nya möbler och detaljer komma in också men den största skillnaden är ju absolut golvet som vi är väldigt nöjda med!

Hoppas ni vilade våran lilla makeover!

Emma

Gillar

Kommentarer