Att styla ett soffbord

Det behöver inte vara så svårt att styla ett soffbord bara man känner till dessa riktlinjer.

Du behöver någonting högt,någonting lågt,någonting med struktur,något personligt och sedan något organiskt.

Du ser här på mitt bord att jag har valt en vas med blommor som både har struktur, är hög och innehåller något organiskt som dessa tulpaner. Man kan alltså kombinera dessa riktlinjer för att få fram ett intressant resultat.Som lågt brukar man välja antingen en bricka som också har dubbelt syfte. Dels är den låg och sen kan man samla lyktor eller dekorationer på den för att ge ett mer samlat intryck. Eller så väljer man böcker som lågt såkallade coffee table books här kan du ju välja böcker som säljs just för det syftet eller snygga böcker du redan har liggandes hemma i hyllan.

Sen kan man även ställa en låg skulptur eller en fin ljuslykta på böckerna för att göra det lite roligare för ögat.Jag brukar försöka använda mig att siffran tre eller ett annat udda nummer i inredningen. Detta tycker våran fantastiska hjärna är mer intressant och får oss att reflektera mer över vad vi ser framför oss.

Så här har jag tre saker på en bricka och sedan har jag delat upp sakerna på bordet i tre olika delar.

Det absolut viktigaste är att även lägga till din egen personlighet i din inredning inte bara på bordet utan runt om hela ditt hem. Använd färgskalan du tycker om inte den som är trendig just nu. Sätt fram en fin souvernir som du köpte på din första resa! Ha framme saker som gör dig glad och som får dig att le!

Det finns många sätt att styla ett soffbord så prova dig fram och ta sedan ett steg tillbaka och titta gärna från olika vinklar för att se om det behövs läggas till eller tas bort någonting.

Lycka till!

Gillar

Kommentarer

Jasmineivanoff
Jasmineivanoff,
Men gud vad fint! Det där med tre har jag aldrig tänkt på, så smart ide! 😃

Delta gärna i min veckans blogg tävling som pågår nu, du kommer direkt till inlägget om du klickar in dig på kategorin veckans blogg 😃
nouw.com/jasmineivanoff
Deniz
,
Hej Fina! Kul att du har börjat blogga 😉 Jag undrar hur man gör med runda soffbord? Tycker att det är svårt...
Kram
Hemmahosfalk
Hemmahosfalk,
Hej ❤️Ja det är lite trixigt 😊 Jag skulle ställa en grupp om tre objekt eller högar i mitten eller lite åt sidan på bordet. Men fortfarande hålla sig till riktlinjerna gällan de höjd osv.Har exempel längre ner i mitt instaflöde från när jag hade runt bord 😊 Ha en härlig fredag ❤️
nouw.com/hemmahosfalk
Deniz
,
Tack snälla 😉
Hemmahosfalk
Hemmahosfalk,
Tack snälla 😊
nouw.com/hemmahosfalk
Hemmahosfalk
Hemmahosfalk,
Tack snälla 😊
nouw.com/hemmahosfalk