Alla hjärtans dag

En dag som hälften tycker är överskattad och resten älskar. När jag var yngre tyckte jag att det var helt överdrivet att fira denna dag och såg det som totalt onödigt att spendera pengar på.

Har nog ändrat åsikt lite nu när åren gått, kanske inte är så fel att ge det där lilla extra på denna dagen?

Älskar självklart familjen och mina vänner alla dagar och försöker visa det så fort jag får tillfälle. Men visst är det så att det är lite speciellare på just årsdagar,högtider och alla hjärtans dag när det "SKA" spridas kärlek som konfetti. Man blir ju lite kärleksfull i sinnet när man ser alla par som håller handen och går ner på knä just den här dagen. Jag försöker gå dom där extra stegen för att göra det till en så bra dag som möjligt för min älskade.

Det betyder inte att jag spenderar pengar på presenter alltid, en frukost på sängen eller en riktigt hjärtligt kram kan räcka. Vi säger alltid att vi inte ska köpa något, men så kommer kvällen och självklart sitter vi ju där år efter år med våra små kärlekspresenter.

I år så har jag köpt en riktigt speciell present och framförallt väldigt personlig som jag tror min man kommer uppskatta.

En fyll-i-bok som som heter Till dig-Du är viktig för mig. Jag har under veckan fyllt den med komplimanger,pepp och minnen från våra år tillsammans. Den vill jag han ska läsa i dom tiderna då livet känns motigt för dom tiderna kommer. Hoppas den ger tröst och påminner om allt roligt vi har hunnit med, en riktig present från hjärtat.

Hoppas ni har en fin kväll och glöm inte att visa era nära och kära hur mycket ni älskar dem, livet är skört så ta tillvara på varje sekund!

Muggarna ovan fick från barnen i morse ❤️

Gillar

Kommentarer