2017

Ja då har 2017 kommit till sitt slut och 2018 som jag tror kommer bli ett fantastiskt bra år är på ingång!

Detta året har varit minstsagt omtummlande på många sätt. Detta är året jag har satsat mer och mer på min Instagram som jag älskar att pilla med. Jag är glad att så många av er vill följa mig och min inredningsresa, alla likes,kommentarer och intressanta konversationer är väldigt uppskattade!

Bytte ju även namn från @emmalinneafalk till @hemmahosfalk som kändes mer passande nu.

Trodde aldrig att jag tjejen med panikångest och all ångest överlag skulle kunna växa så mycket på bara ett år. Kanske låter lite konstigt men Instagram har varit en stor del av det som gjort mig mycket säkrare på vad jag vill med mitt liv och med vem jag är som person.

Detta året startade jag också denna bloggen Hemmahosfalk.se som börjat växa mer och mer! Jag hoppas att jag 2018 kommer hinna lägga lite mer tid på den än vad jag hunnit 2017.

Något som var jätteroligt i år var när jag fick vara med i tidningen leva & bo och visa upp mitt hem. Vilken grej! var stolt som en tupp över min hela sida i tidningen.

Något som satt sina spår detta året var terrorattacken på Drottninggatan. Jag som inte ens ville åka till Stockholm pga min rädsla för människor och nya platser. Men sen tänkte jag "äh.. vad kan hända? Lev lite!" Jag kan säga att jag ångrar det beslutet nu. Jag kommer nog aldrig glömma när jag såg den där lastbilen rusa rakt in i åhlens eller allt blod och jord som lämnades där på gatan efter lastbilens framfart. Ljuden,skriken och den oerhörda paniken..människorna som inte fick komma hem igen, när jag fick se mina tre små underbara barn några dagar senare. Rädslan och skuldkänslorna tog länge över hela mig. Jag vaknar fortfarande på natten ibland i ren panik, jag kollar alltid en extra gång bakom mig när jag går och hämtar barnen i skolan och jag kan fortfarande bli helt iskall när jag hör ljudet av skrikande barn på en skolgård. Men jag lärde mig en väldigt viktig sak den dagen, ta aldrig någonsin något eller någon föregivet och var tacksam för livet!

Detta gav mig också en spark i baken att ta tag i min utbildning! I år har jag pluggat mig till att bli en diplomerad homestageingkonsult och kan nu om jag vill starta eget eller jobba med detta som nu blivit min allra största hobby! INREDNING! Det var inte alltid så lätt och det blev många sena kvällar men tillslut så fixade jag det också!

Nu står jag här redo för ett nytt år, 1000 erfarenheter rikare! Nu kör vi!

Gott nytt år!


Gillar

Kommentarer